topbanner
topbanner

infostrait is actief in een aantal op het eerste oog totaal verschillende industrieën. In de praktijk hebben deze industrieën echter veel overeenkomsten.


Industrial Equipment, Automotive & High-Tech

De kennis van infostrait adviseurs is van origine afkomstig uit de mechanische industrie. De eerste informatie management projecten van infostrait zijn op diverse tekenkamers binnen deze sector uitgevoerd. Daarin vormen integraties met 2D en 3D CAD-systemen en configuratie management van producten de belangrijkste onderwerpen.


Bouw & Civiele Infrastructuur

Speciaal voor de bouw & civiele infrastructuur sector ontwikkelde infostrait het concept Object Data Management (ODM). ODM stelt het beheer van het - te ontwerpen, bouwen en onderhouden - bouwobject gedurende de levenscyclus centraal.


Energy, Process & Power

infostrait is met het concept ODM ook met succes actief in de sector Energy, Process & Power. Hoewel de levenscyclus sterk vergelijkbaar is met die van Civiele Infrastructuur objecten, vraagt deze sector om zeer specifieke disciplinaire kennis van de opbouw van KKS Tag en P&ID structuren en het beheer van gerelateerde technische gegevens.