topbanner
topbanner

Health Check


Een SmarTeam Health Check houdt in een eerste technische analyse van een bestaande ENOVIA SmarTeam installatie en configuratie.

Doel van deze analyse is het in kaart brengen van de staat waarin de ENOVIA SmarTeam configuratie zich bevindt. Op basis van de Health Check kunnen eventuele vervolgstappen worden ondernomen. Vervolgstappen zouden kunnen zijn: opschonen van het maatwerk, upgraden van de software, database optimalisatie, etc.

In een eerste analyse – van 1 dag – zullen de volgende onderdelen worden beoordeeld:

  • algemene instellingen;
  • configuratie van client en server componenten;
  • database configuratie;
  • datamodel;
  • maatwerk (op kwaliteit, onderhoudbaarheid en documentatie).

Na de analyse wordt een rapport met bevindingen opgesteld, en aan de klant overlegd.

Referenties

Stork Prints
Rijkswaterstaat Noord-Brabant
WouterWitzel EuroValve
Parker Filtration
AWL Techniek
MechDes Engineering
Driessen Aerospace
Holmatro
NEM
SAS Gouda

infostrait

ENOVIA SmarTeam wordt door medewerkers van infostrait geïmplementeerd sinds 1996. infostrait is met afstand de grootste en meest ervaren SmarTeam specialist in de Benelux, en in deze regio als enige leverancier gecertificeerd op het hoogst haalbare niveau, namelijk dat van ‘Platinum Reseller’.

infostrait is SolidWorks Solution Partner en gecertificeerd als ‘Microsoft Gold Certified Partner’.

infostrait medewerkers hebben uitgebreide kennis van Oracle en SQL Server databases. Deze kennis is noodzakelijk voor het optimaliseren van database performance, voor het stroomlijnen van back-up procedures en voor het implementeren van complexe multi-site oplossing, die altijd zijn gebaseerd op Oracle database replicatie.