topbanner
topbanner

 

infostrait levert een complete palet aan diensten ter ondersteuning van Product Lifecycle Management.


Implementatie

Bij het optimaliseren van de inzet van nieuwe technologie, helpen infostrait deskundigen u met installeren, configureren en integreren van deze software in uw huidige werkwijze. Hierbij concentreren we ons op het opbouwen van de juiste technologische basis, die nodig is om processen te laten profiteren van de sterke punten van de technologie.


Opleidingen

infostrait opleidingen is de officiële Dassault Systèmes Education Partner. Onder begeleiding van ervaren consultants krijgt u hands-on training in ons opleidingscentrum. Geavanceerde software biedt pas meerwaarde als u er het maximale uit kunt halen. Daarom vormen trainingen een essentieel onderdeel van onze oplossing.


Health Check

Een SmarTeam Health Check houdt in een eerste technische analyse van een bestaande ENOVIA SmarTeam installatie en configuratie. Doel van deze analyse is het in kaart brengen van de staat waarin de ENOVIA SmarTeam configuratie zich bevindt.


Consultancy

Onze consultants hebben ruime kennis van, en ervaring met ENOVIA SmarTeam/V6, maar beheersen ook andere PLM pakketten, zodat audits van implementaties zich niet hoeven te beperken tot procedurele audits, maar ook op het niveau van de daadwerkelijke technische implementatie kan plaatsvinden.


Support

infostrait biedt state-of-the-art ondersteuning. Uw Service Level Agreement beschrijft wat wel en wat niet is opgenomen in onze dienstverlening. Bijvoorbeeld: ondersteuning op afstand bieden we aan met behulp van GoToMeeting, of met uw VPN software.


Scrum

infostrait werkt met een iteratieve projectaanpak volgens Scrum. Hierdoor heeft de klant een actieve rol gedurende het project, is er veel interactie tussen klant en projectteam en onderling in het projectteam. Door het gebruik van Scrum wordt de klantvraag efficiënter bediend en is er na elke sprint een werkend (deel)product. Scrum is ontwikkeld om snel en effectief software te ontwikkelen.