topbanner
topbanner

Partners


Onze klanten mogen van ons de best renderende ICT-oplossingen, gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen verwachten. We zoeken altijd naar de beste mogelijkheden uit het beschikbare technologieaanbod.

Om onze kennis up-to-date te houden en verder te ontwikkelen, hebben we strategische partnerships met onder andere de onderstaande bedrijven.

Dassault Systèmes Dassault Systèmes
Dassault Systèmes is de belangrijkste partner voor infostrait. infostrait heeft vanaf het begin haar activiteiten gericht op de PDM- en PLM-wereld.  ENOVIA is PLM software van Dassault Systèmes.  Dit geeft zowel naar de markt, naar Dassault Systèmes als naar de eigen organisatie een eenduidige positionering: ‘PDM-specialist’. De medewerkers van infostrait implementeren ENOVIA sinds 1996 en behoren tot de meest ervaren ENOVIA specialisten van Europa. infostrait is daarnaast uniek gepositioneerd voor de volgende generatie PLM (“PLM 2.0″), met ENOVIA V6 als product als basis voor PLM oplossingen bij onze klanten.
microsoft Microsoft
Microsoft en infostrait zijn in 2006 een samenwerking aangegaan, op diverse fronten. infostrait brengt al haar software uit onder de nieuwste technologie van Microsoft, .NET (dot NET). Wederzijds worden technische ideeën en mogelijkheden geëvalueerd en toegepast, daar waar mogelijk. Hiermee doet infostrait alles om de gebruiker zo eenvoudig mogelijk, maar wel met de meest geavanceerde technieken, gebruik te laten werken. infostrait is Silver Certified Partner van Microsoft.
nxs Nxs
Nxs is één van de grotere zelfstandige dienstverleners op de Nederlandse hostingmarkt. Nxs biedt Internet services aan, variërend van domeinregistraties tot virtuele-, colocated-, streaming- en dedicated hosting en rackspace. Door het hosten van haar software in het datacenter van Nxs, kan infostrait optimale beschikbaarheid, veiligheid en snelheid garanderen. De samenwerking tussen Nxs en infostrait levert aanzienlijke schaalvoordelen op voor de eindgebruikers.